Национални Дни на кариерата с Информационно обслужване

March 2022

Национални Дни на кариерата с Информационно обслужване

Информационно обслужване имаше възможността да бъде част от най-голямото кариерно изложение – „НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА 2022“– София. 21-ото издание на най-големия кариерен форум в България, организирано от JobTiger срещнa младите и талантливи бъдещи кандидати с професионалистите и консултантите на компанията. Имаше голям интерес от страна на посетителите към нашето представителство, като въпросите бяха насочени освен към бъдещи възможности и развитие в компанията, така и към общественозначимите проекти. Гостите на събитието получиха професионални съвети как да подготвят своята автобиография, ценни насоки за процеса на кандидатстване, както и възможности за развитие и разширяване на познанията към нашия сертифициран обучителен център – ЦПО.

Кариерният форум бе прекрасна инициатива, в която успяха да се включат много и различни таланти, с които се надяваме на бъдещи професионални срещи.

.NET developerAndroid EngineerCyber Security SpecialistiOS EngineerIT Business AnalystJAVA DeveloperOracle DatabaseAdministratorSAP Consultant