„Информационно обслужване“ АД се включи в благотворителната инициатива „Елхи на таланта“

December 2021

„Информационно обслужване“ АД се включи в благотворителната инициатива „Елхи на таланта“

Националният системен интегратор „Информационно обслужване“ АД се включи в благотворителната инициатива „Елхи на таланта“ на фондация „Стоян Камбарев“. Служителите на компанията се самоорганизираха и предложиха изработени от тях артикули и подаръци на импровизиран коледен базар в централата на дружеството в София. Събраните пари от продажбата на ръчно изработените подаръци и дарените парични суми ще бъдат преведени по сметка на фондацията.

Тази година благотворителната кампания „Елхи на таланта“ събира дарения за подкрепа на 10 талантливи деца от многодетни семейства в нужда, както и на музикални таланти, лауреати на фондацията. Всяко едно от избраните деца, ще получи едногодишна творческа стипендия, която ще покрие нуждите на семейството му, за да продължи да се развива в избраното от него изкуство. Семействата ще получат и ваучери за покупки от хранителни вериги, търговски центрове, книжарници и други партньори на кампанията.

Дарителите на кампанията имат възможност да украсят своя жива елха в саксия, в центъра на София и в Бургас, а през пролетта на 2022 г. тези елхи ще бъдат засадени в иглолистна гора.