Седмицата, посветена на кариерното развитие, по случай официалния празник на ВТУ - факултет „Математика и информатика“.

April 2022

Седмицата, посветена на кариерното развитие, по случай официалния празник на ВТУ - факултет „Математика и информатика“.

С вълнение Ви споделяме, че компанията ни имаше възможност да се запознае с младите и иновативни таланти от Великотърновския университет на седмицата, посветена на кариерното развитие, по случай официалния празник на факултет „Математика и информатика“.

На специално организираната среща, нашият екип от ЧР запозна младите студенти с кариерните възможности в компанията, както и с технологиите, ключовите проекти и актуалните новини за тях. Бяха дадени насоки и професионални съвети на бъдещите ИТ специалисти за първи стъпки в кариерния старт. Колегите предоставиха допълнителна информация относно перспективите за търсене на работа, както и за подготовка на процеса за кандидатстване – изготвяне на автобиография, участие в интервю и управление на социалните мрежи, с цел представяне и изграждане на по-добър образ пред бъдещите работодатели.

Презентацията беше интерактивно подготвена, с няколко ролеви игри, brainstorming задачи и свободни дискусии. Студентите участваха активно и получиха много награди за ентусиазма, знанията и бързината си.

Благодарим на Великотърновския университет за възможността и да бъдем част от техния празник!