Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг💼

November 2022

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг💼

Информационно обслужване бе част от тринадесетото издание на традиционния форум "Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг", който се проведе този октомври във Варна .

💡Като компания, която разполага с клонова структура, която покрива всички областни градове в България Информационно обслужване предлага гъвкави условията за работа и възможности за работа в различни населени места, което предизвиква голям интерес в младите хора и мотивация да се присъединят към организацията.

За екипа „Човешки ресурси“ на "Информационно обслужване" срещите с младите винаги е предизвикателство, тъй като искаме да бъдем пример и да даваме най-полезните съвети към хората при тяхната кариерна ориентация. Нашата мисия е да ги насочваме в техните първи стъпки в кариерното им развитие.

"Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг" се организира от JobTiger. Събитието е полезно в много направления за всички, но най-вече за млади хора и студенти, които сега навлизат в света на ИТ и изграждането на трудовата етика. Освен с насоки за свободните позиции в компанията, споделихме актуалните тенденции на пазара на труда, върху какво кандидатите трябва да се фокусират при кандидатстването за работа и не на последно място успяхме да срещнем с много приятели, на които да им бъдем полезни.

Последвайте ни в LinkedIN  

                                                 Facebook

                                                                    Instagram