Дни на кариерата в УНСС 💻

November 2022

Дни на кариерата в УНСС 💻

За поредна година „Информационно обслужване“ взе активно участие в „Дни на кариерата в УНСС“ Тринадесетото издание на кариерния форум се завърна с голям интерес от много млади хора и студенти след като последните две години беше онлайн заради пандемичната обстановка. "Дни на кариерата - икономика, финанси, човешки ресурси, маркетинг, обслужване на клиенти“  се проведе в  Университета за национално и световно стопанство (УНСС).  Екипът на „Човешки ресурси“ на „Информационно обслужване“ представи пред студентите компанията и проектите, които реализираме.

Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум се проведе в два дни. На 22 ноември студентите имаха възможност да посетят на живо събитието във фоайето на УНСС, а на 24 ноември беше представена специализирана онлайн платформа платформа. „Информационно обслужване“ изгради специален щанд, на който представи екипа, организацията, успешните ни проекти и актуалните обяви.

Събитието даде възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в посочените области, да се срещнат с компаниите-лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

За първи път тази година комуникацията между посетители и работодатели е улеснена с иновацията ScanFactor, която дава възможност за директно споделяне на автобиографията.

🔵Последвайте ни в LinkedIN  

                                                 Facebook

                                                                    Instagram