Кариерен форум в Техническия университет "Стажове" 2022

May 2022

Кариерен форум в Техническия университет

Щастливи сме да споделим, че бяхме част от кариерния форум на Техническия университет в гр. София – „Стажове 2022“, който се проведе на 18-ти май.

Изложението се състоя за десета поредна, юбилейна година и предостави възможност за директен контакт между студентите и фирми, техни потенциални работодатели и бъдещи ментори в различни програми.

На събитието присъстваха голям брой студенти, както от технически специалности, така и част от преподавателския състав на университета.

Колегите от отдел „Човешки ресурси“ в „Информационно обслужване“ АД  взеха активно участие в събитието като разясниха за отворените позиции, които предоставя компанията, дадоха актуална информация за пазара на труда  и посъветваха младите хора по теми, свързани с професионалното развитие. Студентите от своя страна, се включиха в няколко интерактивни игри, организирани от нас, за да опознаят компанията и дейността й, както и да намерят много възможности за своето бъдеща работа, в сферата на ИТ технологиите.

Всички, които се срещнаха с колегите ни, демонстрираха голям интерес към „Информационно обслужване“  и задаваха различни въпроси относно работата, условията в компанията и перспективите за развитие.

Очакваме следващото участие с нетърпение, където ще се запознаем с още млади хора, любопитни към света на ИТ технологиите и общественозначимите проекти!